perjantai 4. maaliskuuta 2011

Talviloma

Loma koittaa pitkästä aikaa. 10 päivää omaa aikaa ja voi tehdä mitä huvittaa. Pohjoistuuli saattaa muokata suunnitelmia jäällä liikkumisesta. Jäät katosivat viime yönä kohti Viron rannikkoa tehden jättiläsmäisiä railoja kohtuu lähelle rantaa. Espoossa Gåsgrundetiin pääsee vielä, mutta etelämmäksi mennessä kannattaa laittaa uimahousut jalkaan.

Kaikenlaista rompetta tuli haalittua loman alkuun. On luistinta, lamppua ja vaatetta jota pitäisi testailla. Viikon päästä on taas viisaampi kuinka luistin liukuu ja millä näkee eteensä yölläkin. Mökille siis saunomaan ja syömään. Mukaan lähtee luistimet, sukset, kamera ja todella kevyt reppu jonka kanssa matka jatkuu jonnekkin päämääränä aurinkoinen retki.

Lisäilin valokuvakansioita picasa albumiini. Kuvat löydät täältä. Kuvia on toki enemmänkin, mutta siinä on pieni ongelma. Aikaisempi koneeni iMac hajosi ja koneen varmuuskopioita ei saa kuin mäkillä auki.... Jos tunnet tarvetta korjailla pari vuotta vanhaa iMac konetta jossa luultavasti vikana on näytönohjain niin ilmoittaudu ihmeessä. Palkaa korjauksesta tai halvalla kone itsellesi!Kohta näyttää tältä, ja sen jälkeen on kesä!

3 kommenttia:

Aro kirjoitti...

Jos iMac olisi lähempänä voisin auttaa tietojen palauttamisessa. Toki jos kiintolevy irtoaa koneen takapaneelin avaamalla helposti, niiin voisi sen hoitaa myös postitse.

Toki jos Jyväskylään opn tuloa a niin koneen tänne tuomalla homma hoituisi.

Aro kirjoitti...

Niin ja viestistä jäi mainitsematta että itseltä löytyy kaapelit minkä tahansa ide/sata-laitteeen liittämiseen koneeseen.

Ja omasta Macbook Prosta löytyy sekä osx ja windows xp.

Tietojen palauttelua olen tehnyt aiemminkin, joten winkkaa blogiini jos tarvitset apua.

timo kirjoitti...

kiitos tarjouksesta! Palautettavat tiedostot on aperturen kirjasto joten tarvitsisi aperturen ja mäkin millä homman hoitaa. Fyysisesti tiedostot on ulkoisella kovalevyllä. palailen asiaan kunhan pääsen kotiin lomalta. Kännykällä on kurjaa surffailla....