perjantai 5. marraskuuta 2010

Sebertool M2

Toissa kesänä kickbikellä Gotlannissa potkiessa kannoin mukanani leatherman monitoimityökalua lähinnä pihtien takia. Kickbikellä tai polkupyörällä retkeilyyn jonkinlaiset pihdit on ihan kätevät olla mukana. Leathermanit on aika painavia kantaa mukana ainoastaan varalle jos pihtejä tarvitsee... Ratkaisu: Sebertool M2 työkalu 37 grammaa ja mukana on myös risti- ja talttapäämeisselit. Muutama kuusiokoloavain mukaan renkaidenpaikkauspakettiin ja teipillä kiinni kickbiken runkoon eturenkaan päälle. Työkalut menee pieneen tilaan ja ovat helposti käytettävissä. Ostin pihdit käytettynä ja uutena niitä saa vaikkapa täältä.
Ensimmäisessä kuvassa AAA paristo koko vertailuun.


2 kommenttia:

- A H - kirjoitti...

:) Olenkin miettiny just päätä puhki onko aivan turhaa kantaa matkassa leathermania pihtien takia - joita tuskin tarvitseekaan missään, mutta pitkällä vaelluksella kun voi vaikka kengät tai kantolaite vaatia pihtien käyttöä.. Tälläsellä säästyisi n. 100g! Hyvä vinkki. Mukava että jaksat jakaa..

Finnman kirjoitti...

Tuota Sebertoolia ei näemmä enää valmisteta, eikä sen valmistanutta yhtiötä ole enää olemassa. Toisaalta Leatherman Squirt PS4 painaa 56g ja tarjoaa muutaman lisätyökalun, kuten sakset ja viilan.