keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Matkaonki Blue Fox Stiffer XXS

Onginta retkien taukopaikoilla varsinkin auringon paistaessa tuo mielelle rauhan, mutta mitkä välineet mahtuvat pieneen reppuun? Kajakissa viime vuodet on kulkenut teleskooppivirveli ja pieni kela. Onki olisi mukavampi.
Löysin sattumalta pienen ongen joka mahtuu jokaiseen reppuun.
Pituutta ongella on 4,2 metriä, mutta kuljetuspituus vain 26 cm!!!


Onki koostuu 21 osasta ja toimii kuin normaalit teleskooppionget tosin painoa on enemmän. Mukaan tulee muovinen kotelo johon mahtuu myös onkilaitteet. Nyt on onki joka kulkee kaikkialle helposti. Syötti puuttuu joten siihenkin tarvitsi ratkaisun joka olisi helppo ja toimiva. Keinotekoisista madoista löytyy varmasti monenlaista mielipidettä, mutta maistuu ne ainakin ahvenelle ja särjelle.
Madot

Berkley gulp tekomadot näyttävät yllättävän aidolle. Pienen aallon heiluttaessa kohoa mato kiemurtelee kuin se olisi elävä. Madoissa on myös makuainetta jonka pitäisi maistua madolle... 

Onki paketissa

Blue Fox Stiffer XXS onkivapa.
Pituus 4,2 metriä.
21 osaa.
Kuljetuspituus 26 cm.
Ongen paino 316 g.
Kotelon paino 110 g.
21,90€ 

Berkley Gulp madot
Matojen pituus 10 cm.
Paino 78 g. (avaamaton purkki)
8,50€
Partioaitta

1 kommentti:

Perkunas kirjoitti...

Mulla on varmaankin samanlainen, ostin helsingistä Go Exposta reilu pari vuotta sitten, hyvin on virkansa ajanut,ja kestäny repussa rynkytykset ja ollakseen noin monioisainen,se on ihan riiittävän herkkäkin. Omani tuli muoviaskin sijaan neonkeltaisessa tarranauhasulkuisessa pussukassa.