perjantai 30. heinäkuuta 2010

Nordkalotten 365 dokumentti ladattavissa ja katsottavissa!


Nordkalotten 365. 365 päivää ulkona Suomen, Ruotsin ja Norjan lapissa. Mahtavia maisemia ja ajatuksia tarjoaa Lars Monsen kahdeksanosaisessa dokumentissaan pohjoismaiden pohjoisosista. Melontaa, kalastusta, koiravaljakoita, vaellusta, metsästystä ja villieläimiä.
Youtube.comissa on nähtävillä muutama pätkä, mutta kaikki osat ovat ladattavissa englanninkielisten tekstien kanssa netistä. Lataamiseen tarvitset torrent ohjelman jollaisia löytyy kaikille käyttöjärjestelmille. Torrentin lataamisen jälkeen sinulla on video norjankielisellä äänellä. Kielimuurin rikkomiseen tarvitset videonkatseluohjelman jossa videoon voi lisätä tekstit. Näin pääset nauttimaan kahdeksasta jaksosta maailman kauneimmissa maisemissa.


Itselläni tekstitystiedosto tallentui muodossa .rtf kun sen pitäisi olla .srt. Jos näin käy poista tiedoston lopusta .rtf jolloin uudeksi päätteeksi jää .srt.

Videon katseluun sopivia ohjelmia on lukuisia joten ei niistä sen enempää. Yleisin taitaa olla ilmainen VLC player jota saa win ja mac koneille. 
Samasta aiheesta on myös kirjoitettu kirja.

ps. Tämä torrent on täysin laillinen. Nautinnollisia katseluhetkiä!

Ei kommentteja: